Verrukkelijke cocktails bestellen

Tropische cocktailbar - Mojito cocktailbar met flessen rum en verse limoen, live muziek en gezellige danseressen

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw evenement of feest naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder, want onze mobiele cocktailbar is precies wat u nodig heeft om uw gasten te verwennen met een onvergetelijke ervaring!

Onze professionele mixologen staan klaar om ter plaatse de meest verfrissende en heerlijke Mojito's te shaken, gemaakt met flessen rum van topkwaliteit en verse limoenen die zorgen voor een explosie van smaak in elk glas. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of elk ander evenement, wij brengen de Mojito-magie rechtstreeks naar u toe!

Naast de verrukkelijke cocktails zorgen we ook voor een sfeervolle ambiance met live muziek. Onze getalenteerde muzikanten creëren een betoverende sfeer, waarbij hun melodieën uw gasten zullen betoveren en uitnodigen om de dansvloer te betreden. Van swingende deuntjes tot meeslepende beats, wij passen de muziek aan op de stijl en de wensen van uw evenement.

En laten we de extra vonk niet vergeten die onze gezellige danseressen met zich meebrengen. Met hun professionele optredens voegen ze een vleugje glamour en opwinding toe aan uw evenement. Ze betrekken het publiek en zorgen ervoor dat iedereen zich mee laat voeren door de feestelijke sfeer.

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, onze Mojito Sensation Mobiele Cocktailbar past zich moeiteloos aan aan uw behoeften en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. We nemen de volledige bar- en entertainmentervaring mee naar uw locatie, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement zonder enige zorgen.

Dus, waar wacht u nog op? Laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen met heerlijke Mojito's, live muziek en gezellige danseressen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onsv weten hoe we uw evenement onvergetelijk kunnen maken!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Alle feesten op een rij: Leukste Themafeest

Feest bij ons: Onze locaties - event-locatie.nl

Thematische taarten voor feest: taart-feest.nl

Catering feest: catering-feest.nl

Foodtruck's voor je feest: foodtruck-feest.nl
Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).